Norge hvit jul

Ønsker du garantert julestemning?

Reis til fjells i julen for å sikre deg snødekte landskap. Gjerne steder hvor det tilbys skianlegg, så blir juleferien fullspekket med aktiviteter også. For mange er snø en viktig del av julefeiringen, det blir ikke riktig jul uten snø. Uheldigvis er det mange av oss som bor steder hvor snøen sjelden viser seg i desember, derfor er det godt å vite at det finnes mange steder i vårt langstrakte land som kan garantere deg en hvit jul. Her kommer noen eksempler hvor du kan feire jul for å få garantert julestemning.

Hyttekos

Mange velger å feire julen på hytten, det er godt å komme seg bort fra hverdagens kjas og mas og slappe av i hytten foran peisen. Det er dog ikke alle som eier en hytte, og derfor er det godt å vite at det er fult mulig å leie en hytte for hele familien i julen. Ingenting gir bedre julestemning enn fyr i peisen og god julemat på hytta. Ta deg en skitur i preparerte løyper, og kom deg helt bort fra hverdagen hjemme.

Det finnes mange steder i Norge du kan leie hytte på fjellet i julen. Noen steder tilbys det å pynte et juletre i hytta før gjestene ankommer. Du skal ha det slik som hjemme i julen, men kanskje enda bedre?

Hemsedal – Skandinavias Alper

Er du glad i langrenn og alpint, så er jul i Hemsedal det riktige stedet! Her tilbys det 50 bakker og 20 heiser, snowparks og et stort barneområde. Reiser dere som familie så tilbyr Hemsedal noe for alle uansett alder. Dette er et perfekt sted for familier med både store og små barn.

Hemsedal har ulike bookingsider der du kan velge overnatting. Massevis av hytter i ulike størrelser, men også leiligheter og hotell. Det passer også utmerket godt å feire jul som storfamilie, der de tilbyr store luksushytter til utleie i julen.

Trysil – Skap minner som varer!

Trysil er også en destinasjon der du får garantert julestemning! Trysil har mange koselige hytter og leiligheter til leie. Opplev kanefart med dombjeller og fakler, i et landskap som er som et vinter eventyrland. Enten du reiser med familien eller med venner, er du sikret en skikkelig hvit jul om lar valget falle på Trysil.

Trysil tilbyr svært gode langrenns muligheter, og skiheiser med snødekt landskap. Velger du å dra til Trysil har du også muligheten til å kjøre din egen hundeslede. Hundesledekjøring er spennende, eventyrlig og en opplevelse for hele familien. Ønsker du deg en julefeiring med litt action, fart og spenning, kan Trysil være det perfekte valget for deg. Her har du mange aktivitets muligheter som ikke bare består av å stå på ski eller snowboard.

Hvit jul i Kvitfjell

Kvitfjell tilbyr familien mange hytter, leiligheter og hotellrom i julen. Kvitfjell kan friste med kilometervis med nypreppede langrennsløyper, alpinbakke og snødekte landskap. Ta med barna, vennegjengen eller storfamilien til Kvitfjell, med overnatting som passer alle for en avslappende juleferie. Du er garantert både en innholdsrik og hvit jul om du velger Kvitfjell som destinasjon neste jul.

Du er nærmest sikret hvit jul på høyfjellet

Er det hvit jul du ønsker for å skape magisk julestemning? Da er det hytte på høyfjellet som er det beste alternativet for julefeiringen. Uansett hvilket høyfjell du velger å feire jul neste gang, så blir det garantert en suksess. Mange velger å dra på fjellet for å slappe av og nyte hyttelivet, men det er også godt å vite at aktivitetsmulighetene er mange og ikke minst, rett utenfor døren. En julefeiring på fjellet slår aldri feil, og her kan du slå deg sammen med mange for å leie en stor hytte. Du har derfor muligheten til å feire jul med hele familien samt venner om dere tar turen til fjellet neste jul – og det beste av alt er, du er garantert en hvit og magisk jul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *